Kako smo već ranije pisali, Vlada je odobrila poticaje od 4.000 kuna za IT opremu i 4.000 kuna za izradu web stranice fizičkim osobama i mladim poduzetnicima (koji imaju obrt ili tvrtku ne stariju od dvije godine).

Dragi budući poduzetniče, Ideje pokreću svijet. No kako bi realizirao svoje ideje, potrebno ti je znanje i pomoć kojom ćeš stići dalje na svojem poduzetničkom  putu. Ne zaboravi, poduzetništvo je kao i svaka druga utrka i tu moraš biti brži, bolji, kvalitetniji i konkurentniji. Zato potrčimo zajedno putem uspjeha!

Prijave su jednostavne: nakon ispunjenog web obrasca ili poslanog poštom, Ministarstvo će se javiti povrtatno s ugovorom i povratnom dokumentacijom. Cijeli proces bi trebao trajati oko 30 dana (ovisi o Vašoj brzini također). Iznosi potpore se daju kao vaučeri i moraju biti namjenski potrošeni. Prijave se primaju na: www.startco.hr

Tvornica klikova je upoznata sa svim detaljima poticaja i možemo Vam biti podrška u prikupljanju dokumentacija kao i izradi web stranice. Javite nam se na info@tvornicaklikova.hr ili +385 91 7645190.

Pogledajte što možete kod nas dobiti za iznos do 4.000kn

 

MinCo-upute

Detalje natječaja provjeri ovdje

fotografije: startco.hr