Prijavi se na naš natječaj i osiguraj svojoj neprofitnoj organizaciji (udruzi) besplatnu web stranicu. Natječaj traje do 30. travnja 2019. godine, a u obzir ulaze sve neprofitne organizacije s područja Republike Hrvatske prijavljene preko našeg web obrasca na dnu stranice ili preko mail adrese info@tvornicaklikova.hr

Jednoj udruzi/organizaciji izradit ćemo besplatno kompletnu web stranicu i omogućiti besplatni hosting i održavanje poslovnih mailova sljedećih godinu dana. Uz to ćemo tvoju organizaciju postaviti na Google karte, urediti Google My Business page i pomoći ti da budeš prvi vrhu Google pretraživanja.

Želja nam je pomoći organizacijama koje rade koristan i društveno odgovoran posao i omogućiti da što veći broj ljudi čuje za njihov rad kao što smo pomogli i Udruzi Don Kihot.

Natječaj je otvoren do 30. travnja 2019. godine u ponoć, a dobitnika će odabrati stručni redovni članovi Udruge Tvornica klikova.

Za prijavu na natječaj potrebno je, kao odgovorna osoba organizacije, poslati osnovne podatke organizacije, opis djelatnosti kojom se bavite i kratko motivacijsko pismo.

Nova web stranica će biti u potpunosti prilagođena svim potrebama organizacije, prilagođena prikazu na mobilnim uređajima kao i sa svim elementima modernog web-a (galerije fotografije, ugrađeni video, ugrađena karta, kontakt obrazac i sl.) – riječ je o STARTUP paketu iz naše ponude. Uključen je i neograničen broj poslovnih mail adresa, njihovo održavanje na godinu dana, a ukupni hosting iznosi maksimalno 1 Gb. Ukupna tržišna vrijednost nagrade odabranoj neprofitnoj organizaciji je 5.000 kn za izradu web stranice i godišnje održavanje.

Za sve dodatne upite, kontaktirajte nas na info@tvornicaklikova.hr.

Nastavite raditi dobar posao kao do sada, a mi ćemo Vam pomoći da svi čuju za Vas!

—-

—-