Kako bismo zajedno proslavili uspješnu poslovnu 2015. godinu, otvorili smo natječaj namijenjen svim neprofitnim organizacijama u Republici Hrvatskoj. Po završetku natječaja, jednoj udruzi/organizaciji izradit ćemo besplatno kompletnu web stranicu i omogućiti besplatni hosting i održavanje poslovnih mailova sljedećih godinu dana.

Želja nam je pomoći organizacijama koje rade koristan i društveno odgovoran posao i omogućiti da što veći broj ljudi čuje za njihov rad kao što smo pomogli i Udruzi Don Kihot.

Natječaj je otvoren do 24. prosinca 2015. godine u ponoć, a dobitnika će odabrati stručni suradnici tvrtke Tvornica klikova.

Prijavite se ovdje

Za prijavu na natječaj potrebno je, kao odgovorna osoba organizacije, poslati osnovne podatke organizacije, opis djelatnosti kojom se bavite i kratko motivacijsko pismo.

Nova web stranica će biti u potpunosti prilagođena svim potrebama organizacije, prilagođena prikazu na mobilnim uređajima kao i sa svim elementima modernog web-a (galerije fotografije, ugrađeni video, ugrađena karta, kontakt obrazac i sl.) – riječ je o žutom paketu iz naše ponude. Uključen je i neograničen broj poslovnih mail adresa, njihovo održavanje na godinu dana, a ukupni hosting iznosi maksimalno 1 Gb.

Tvornica klikova je nova tvrtka koja je s poslovanjem započela u ožujku ove godine. Postigli smo odličan poslovni rezultat, tijekom svog kratkog vremena pomogli u radu nekoliko udruga i novih start-up projekata u raznim uslugama: grafičkom dizajnu, izradi weba, hostingu, fotografiranju i sl.

Za sve dodatne upite, kontaktirajte nas na info@tvornicaklikova.hr.

Nastavite raditi dobar posao kao do sada, a mi ćemo Vam pomoći da svi čuju za Vas!