Damira Piližota iz Zagreba i Kristian Vukić iz Rijeke uskoro dobivaju web životopis! Njih dvoje su pobjednici natječaja za web životopis. Izabrani su od preko stotinu pristiglih prijava zbog svoje napisane motivacije i željom za pronalaskom posla.

Primjer web životopisa

Damira upravo završava Tekstilno-tehnološki fakultet, smjer Dizajner tekstila. Tako je, dizajner tekstila. Redovito se ljudi pitaju što je to?

Ja bi rekla da je to nešto najdivnije ikad! Tekstil je svuda oko nas! Sigurna sam da osoba koja čita ovo moje pisme nosi na sebi odjeću, a ta odjeća ima uzorak na sebi i na određeni način je izrađena. – napisala je Damira u svom motivacijskom pismu.

Kako je potražnja za njenom strukom jako mala, želi se istaknuti na tržištu rada te je to jedan od razloga prijave za web životopis. Osim Damire, svoju online prezentaciju dobit će i Kristian Vukić. Kristian završava magisterij na Ekonomskom fakultetu u Rijeci , smjer Poduzetništvo. Preddiplomski fakultet je završio na smjeru Opće ekonomije. Vrlo jednostavno je objasnio svoj razlog prijave:

WEB ŽIVOTOPIS bi mi mnogo doprinio da ostvarim svoje želje :)

Što je sve uključeno u web životopis?

  • izrada web stranice
  • zakup domene imeprezime.com na godinu dana
  • smještaj web stranice na serveru
  • promocija novih web stranica na našim platformama
  • izrada profesionalnih fotografija za potrebe weba i slanja zamolbi

 

Web životopis je početak i dobra odskočna daska, na Damiri i Kristianu je da daju sve od sebe i uz pomoć nas dobiju posao.

Sretno!