Blog

Prijavi se za besplatnu web stranicu

Prijavi se na naš natječaj i osiguraj svojoj neprofitnoj organizaciji (udruzi) besplatnu web stranicu. Natječaj traje do 30. travnja 2019. godine, a u obzir ulaze sve neprofitne organizacije s područja…

Postavi svoj biznis na Google karte

Javi nam se i neka tvoj biznis napokon bude vidljiv na Google kartama i Google tražilici. Naš paket ti nudi postavljanje na Google karte, objavu najvažnijih informacija na Google My…

All-in-one paketi za festivale

Od sada nudimo pakete za festivale i događanja koja uključuju baš sve što vam je potrebno za online usluge tijekom vašeg eventa. Brinemo za sve ključne sadržaje za kvalitetnu online…

Božićno vrijeme stiže

Iako se kalendarski čini daleko, kampanju za božićno vrijeme treba već sad pripremati. Do Halloweena je ostalo manje od mjesec dana, a svaka dobra i pripremljena advenstka kampanja treba krenuti…

Novi web do kraja godišnjeg

Pošaljite zahtjev i materijale za izradu web stranice kod nas i kad se vratite s godišnjeg, čekat će vas vaša nova web stranica. Bez obzira želite li redizajn ili novu…

Pokrenut je Brzi posao

Brzi posao je nova, jedinstvena platforma koja omogućuje povezivanje radnika koji nude jednostavne i povremene usluge i onih kojima su te usluge potrebne.

Kako smo dobili 4.000kn poticaja od države?

Ovaj tjedan razveselila nas je stavka na žiro-računu “Uplata Državni proračun Republike Hrvatske”, obično je obrnuta situacija (mi uplaćujemo njima, baš kao i vi). Nakon gotovo tri mjeseca realizirala se naša prijava na natječaj Ministarstva gospodarstva StartCo.

Natječaj: Besplatna web stranica neprofitnoj organizaciji

Jednoj udruzi/organizaciji izradit ćemo besplatno kompletnu web stranicu i omogućiti besplatni hosting i održavanje poslovnih mailova sljedećih godinu dana.

Besplatni hosting web stranice na godinu dana

Svim novim klijentima i projektima omogućujemo besplatni web hosting na sljedećih godinu dana.

Kampanja za Donkihotovsku jesensku školu

Kako je riječ o prvom ovakvom tipu radionica koje Udruga želi pokrenuti, bilo je potrebno uložiti više sredstava i metoda da se postigne željeni cilj – upisati minimalno desetero djece ciljane skupine.

Otvorene prijave: U tri koraka do 4.000kn poticaja za web stranicu

Vlada je odobrila poticaje od 4.000 kuna za IT opremu i 4.000 kuna za izradu web stranice fizičkim osobama i mladim poduzetnicima. Prijave su u tijeku!

Vlada RH mladim poduzetnicima daje 4.000kn poticaja za web stranicu

Bespovratna potpora moći će se koristiti za nabavku IT opreme i izradu prve internetske stranice, a korisnik može najviše dobiti 8.000 kuna.

Fotografiranje Ghetaldus optike

Za tvrtku Telektra koja se bavi postavljanjem unutarnje i vanjske rasvjete fotografirali smo Ghetaldus optike.

Bojanka za Udrugu Don Kihot

Udruga Don Kihot se bavi terapijom pomoću konja za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom. Mi u Tvornici klikova podupiremo njihov rad kontinuirano, prvo preko izrade i…

Damira i Kristian uskoro dobivaju web životopis

Damira Piližota iz Zagreba i Kristian Vukić iz Rijeke uskoro dobivaju web životopis!

Natječaj Tvornice klikova na HRT-u

VIDEO: Gostovanje u Dnevniku HRT-a zbog natječaja izrade web životopisa. Početkom prošlog mjeseca pokrenuli smo natječaj u kojem ćemo dvjema osobama izraditi besplatni web životopis. Želimo pomoći ljudima da se istaknu na tržištu rada i pronađu posao. U prilogu je kao primjer poslužio naš klijent Restoran Lanterna na Dolcu koji su zbog drugačijeg pristupa osobe koje traže posao zaposlili Andreja Gržančića.

Letak: Donkihotovske ljetne večeri

Za Udrugu Don Kihot nedavno smo dizajnirali plakate i letke.

Natječaj: Pomažemo ti pronaći posao

Prijavi se na natječaj Nađi (bolji) posao web životopisom i Tvornica klikova će izraditi dva životopisa u obliku moderne web stranice. Trenutno je u Hrvatskoj preko 265 tisuća nezaposlenih osoba i svatko treba naći način kako se istaknuti, kako pokazati sve svoje vještine i zbog čega bi bio bolji radnik za traženo radno mjesto.

Newsletter za Velpapir

Tvrtka Velpapir d.o.o. jedna je od rijetkih hrvatskih tvrtki u stopostotnom domaćem vlasništvu koja se bavi veleprodajom papira. Kako bi povećali prodaju specifičnih vrsta papira, izradili smo newsletter s mjesečnim popustima. Obavijest se šalje na preko 300 adresa specijaliziranim korisnicima.

Fotografiranje Lanterne na Dolcu

Lanterna na Dolcu je u svoj paket usluga dodala i fotografiranje restorana. Obzirom da je u izradi nova web stranica, moderan dizajn trebaju pratiti i fotografije. Pavle Kocanjer je za…

Humanitarni event za Don Kihot

Za našeg klijenta Don Kihot – terapijsko jahanje pro bono smo organizirali event: Humanitarni stand up comedy show. Cilj događaja je povećati svijest javnosti o terapiji pomoću konja, važnost rada Udruge i skupiti dio novca za izgradnju novog jahališta na njihovom imanju.

Riana travelmaker priča

Blog je već doživio svoj drugi redizajn, a na dnevnoj bazi ga čita preko petsto posjetitelja. Web stranica je primjer čistog i modernog dizajna u kojem je naglasak na fotografijama.

Don Kihot: Potpuna briga o brandu i eventima

Udruga Don Kihot je naš prvi ‘pro bono projekt’. Prepoznali smo u njima potencijal, kvalitetan rad i veliku korist za zajednicu. Udruga se primarno bavi terapijom pomoću konja za dvadesetak djece s teškoćama u razvoju, nadalje promocijom volontiranja, solidarnosti i tolerancije.